Whiskybase

Netherlands

Whisky Society Waterland

Average Rating

90.38

4 votes

Average Shop & Tour
 • 95.00
  Ambiance
 • 81.00
  Selection
 • 88.25
  Value
 • 97.25
  Service
Photo by glenpeated

About

The Whisky Society Waterland is located in Purmerend(Holland) and is a Society of and for whisky lovers from the whole region and beyond, which it is not about the quantity but the quality.

We as a society are promoting the better whisky's on non-commercial basis and are completely independent. The Society has A new accommodation.Here are the monthly meetings, tastings and other events.

On these "walk-in evenings" there will be special whisky's tasted, discussed and experiences exchanged. We also organize events related to whisky, we organize whiskytrips and visits related events, whisky festivals at home and abroad. www.whiskysocietywaterland.nl

De Whisky Society Waterland is gevestigd in Purmerend en is een vereniging van en voor whisky liefhebbers uit de gehele regio waterland en omstreken, die het niet gaat om de kwantiteit, maar om de kwaliteit.
Wij als society promoten de betere whisky op non-commerciele basis en zijn volkomen onafhankelijk. De vereniging beschikte over een eigen onderkomen,maar is nu verhuisd naar het centrum van Purmerend, bij het gezellige ETEN & DRINKEN van Frans Spijkerman.Hier worden de maandelijkse bijeenkomsten, proeverijen en andere evenementen gehouden.
Op deze “inloopavonden” worden bijzondere whisky's ingebracht, geproefd, besproken en ervaringen uitgewisseld. Daarnaast organiseren wij whisky gerelateerde evenementen, whiskyreisjes en bezoeken festivals in binnen- en buitenland. www.whiskysocietywaterland.nl 
 1. whiskytheo scored this club 85 points Connoisseur

  Ontzettend gezellige groep whisky liefhebbers, maar voor leden die buiten purmerend wonen is er om met het openbaar vervoer te komen erg moeilijk.

  Total
  84
  Ambiance
  90
  Selection
  80
  Value
  75
  Service
  90

 2. Logiman scored this club 98 points Expert Junior

  Ontzettend gezellige groep whisky liefhebbers waar je je meteen op je gemak bij voelt. Gezellige inloopavonden om whiskys te proeven en te bespreken.

  Total
  97
  Ambiance
  100
  Selection
  92
  Value
  98
  Service
  99

 3. glenpeated scored this club 88 points Expert Junior

  Total
  86
  Ambiance
  90
  Selection
  72
  Value
  80
  Service
  100

 4. glenenz scored this club 96 points Expert Senior

  Met onze society zitten we op een industrie terrein in een gezellige lounche door onze bestuursleden zelf ingericht. De club collectie is niet uitgebreid maar voor de sfeer en ambiance maakt dat niet uit. Immers tijdens onze beroemde inloopavonden nemen de leden hun eigen fles mee welke zij tegen betaling van een of meerdere drams kunnen laten proeven aan de geïnteresseerden.  De drams kunnen ze omwisselen voor euro`s voor een volgende aankoop. Een systeem dat als zeer prettig wordt ervaren. 

  Mocht je interesse hebben, kom gerust een keer langs op onze inloopavond.
  Total
  95
  Ambiance
  100
  Selection
  80
  Value
  100
  Service
  100

 • Whiskies
  20+
 • Views
  1911
 • Votes
  4
 • Status
  Active
 • Check-ins
  37

Opening hours

Monday
19:30 - 23:00
Tuesday
Closed
Wednesday
Closed
Thursday
Closed
Friday
Closed
Saturday
Closed
Sunday
Closed

Club location

Neckerdijk 1
1441 GX Purmerend
Netherlands

Whiskybase

Whiskybase is founded in 2007 with the goal to create the biggest resource of whisky information in the world. A community driven website built by and for whisky enthusiasts.  
Whiskybase B.V. 
Zwaanshals 530 
3035 KS Rotterdam 
The Netherlands 

KVK: 52072819
VAT: NL850288836B01

Copyright © 2018


Forgot your password?

Login